Başkan Bayındır'dan Şehit Askerlerimiz İçin Taziye Mesajı Başkan Bayındır'dan Şehit Askerlerimiz İçin Taziye Mesajı
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır,bugün peş peşe gelen şehit haberleri üzerine taziye mesajı yayımladı.

Başkan Bayındır, Afyon doğumlu Deniz Piyade Yüzbaşı Celalettin Özdemir’in Zeytin Dalı Hareket Bölgesi’nde şehit düşmesinin ardından, bir üzücü şehit haberinin daha Hakkari sınır bölgesinden geldiğini belirtti.

Bayındır, Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada da, Hakkari sınır bölgesindeki üs bölgesinde PKK/YPG’li teröristler tarafından Irak’ın kuzeyinden yapılan havan atışları sonucunda 3 askerimizin şehit olduğunun, 1 askerimizin ise yaralandığının duyurulduğunu hatırlatarak, “Hakkari sınırında şehit düşen üç kahraman askerimiz ile Suriye’nin Halep kentine bağlı Azez ilçesi, Malkiye kırsalında PKK/YPG’li teröristlerle Özel Kuvvetler mensubu askerler arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı Kilis Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Deniz Piyade Yüzbaşı Celalettin Özdemir’in şehit düştükleri acı haberleri ile Türk milleti olarak derin bir üzüntü yaşıyoruz. Şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, aziz Türk milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Her iki olayda yaralanan üç kahraman askerimize ise acil şifalar temenni ediyorum.”ifadelerini kullandı.

4 Mayıs 2019, Cumartesi - 95
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü