Başkan Özaltun, Asker Adaylarını Unutmadı Başkan Özaltun, Asker Adaylarını Unutmadı
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kasım celbinde kışla yolcusu olan asker adayları için düzenlenen uğurlama törenine katıldı.

Beyşehir ilçesine bağlı Gökçimen Mahallesi’nde, 1997/4 tertip olarak vatani görevini yapacak olan asker adayları dualar eşliğinde kışlaya uğurlandı.

Kasım celbinde askere alınacak olan asker adayları Mustafa Özen ve Kasım Karaaslan için Cuma namazı sonrasında mahalle meydanında uğurlama töreni düzenlendi.

Uğurlamaya, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Gökçimen Mahallesi Muhtarı Ali Ünsal ve mahalle sakinleri ile asker adaylarının aileleri de katıldı.

Asker adaylarına yapılan duanın ardından Belediye Başkanı Özaltun tarafından Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Özaltun, asker adaylarına hayırlı teskereler dileğinde bulundu.

20 Ekim 2017, Cuma - 147