Başkan Özaltun, Beyşehir Belediyespor’u kutladı Başkan Özaltun, Beyşehir Belediyespor’u kutladı
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, mücadele ettiği amatör 1.kümenin tamamlanmasının ardından Süper Amatör Ligi’ne yükselme umutlarını play-off müsabakasına taşıma başarısını gösteren Beyşehir Belediyespor’u kutladı.

Özaltun, Konya 1.Amatör Küme B Grubu’nda bir üst lige yükselme mücadelesi veren Beyşehir Belediyespor’u ligin son maçında 12-3 gibi farklı skorla elde ettiği galibiyetten ötürü tebrik etti. Bu galibiyetin aynı zamanda Beyşehir Belediyespor’un, geçen sezon düştüğü Süper Amatör Ligi’ne yeniden dönme umutlarını devam ettirmesine yol açtığını vurgulayan Özaltun, “Beyşehir Belediyespor bu galibiyetle ligde play off-müsabakası oynama şansını yakaladı. Diğer grubun ikincisi olan rakibiyle oynayacağı müsabakada takımımıza başarı diliyorum. Teknik heyeti, yöneticilerimizi ve futbolcularımızı gösterdiği bu performans ve başarıdan ötürü tebrik ederken, sezon başından bu yana takımını müsabakalarda yalnız bırakmayarak sürekli destekleyen Beyşehirli taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. İnşallah takımımızı yeniden geçen sezon düştüğü ligde, önümüzdeki sezon yine görmeyi çok arzu ediyoruz.”dedi.

Beyşehir Belediyespor’un play off maçında Ereğli ilçesinin temsilcisi Ergesspor’la mücadele edeceği belirtildi. Bir diğer play off müsabakası da Selçuk Üniversitesi ile Kulu Belediyespor arasında oynanacak. Müsabakaları kazanan ekipler, yeni sezonda Süper Amatör Ligde mücadele edecek.

6 Mart 2019, Çarşamba - 122
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü