Başkan Özaltun “Evet” Mesaisinde Başkan Özaltun “Evet” Mesaisinde
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, referandum çalışmaları kapsamında partililerle birlikte vatandaşlarla buluştu.

Özaltun, beraberindeki AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması için ilçe merkezinde kapı kapı dolaşarak esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Özaltun ve partililer, seçim koordinasyon merkezi (SKM) çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde esnaftan ve karşılaştıkları vatandaşlardan yapılacak referandumda “evet” desteği istedi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, ziyaretlerinde toplumun değişik kesimleriyle de biraraya geldiklerini belirtirken, şunları kaydetti:

“Halkımızın teveccühü ve desteği ile Anayasa değişikliğine olan inancımız ilçemizde de tam. 15 Temmuz’da yaşananlar hala hafızalardaki sıcaklığını taptaze koruyor. Bu yaşananların gelişen ve büyüyen Türkiye’yi bölmeyi amaçladığının vatandaşlarımız farkında ve halk oylamasının ne kadar önemli olduğunun bilincinde olduklarını ziyaretlerimizde bizzat görüyoruz. Hemşehrilerimiz de bizler gibi, 16 Nisan’daki halk oylamasında Beyşehir’de belki de kırılamaz bir rekorla ‘evet’ çıkacağına inanıyor.”

22 Mart 2017, Çarşamba - 317