Başkan Özaltun, mevlid programına katıldı Başkan Özaltun, mevlid programına katıldı
Beyşehir ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı’nın 173.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Eşrefoğlu Camisi’nde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.Programa, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da katıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Müftülük  tarafından kuruluş yıldönümü etkinliği kapsamında tarihi Eşrefoğlu Camisi’nde  müşterek olarak gerçekleştirilen mevlid programına Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arif Turand, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yalçın Urlu, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, Emniyet Teşkilatı mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Programda, din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, şehitler için dualar edildi.

Programın sonunda cami çıkışında vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

11 Nisan 2018, Çarşamba - 456