Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/beysehir/public_html/general.php on line 13
Başkan Özaltun, Pazarcı Esnafıyla Buluştu - T.C. Beyşehir Belediyesi
Başkan Özaltun, Pazarcı Esnafıyla Buluştu Başkan Özaltun, Pazarcı Esnafıyla Buluştu
Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezindeki Pazar yerinde tezgah açan pazarcı esnafıyla buluştu.

Başkan Özaltun, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkan Vekili Ali Çankaya, Kadın Kolları Başkanı Semra Acır, belediye meclis üyeleri ve bazı partililerle birlikte Pazar yerini ziyaret etti.

Hal İçi’nde tezgah açan pazarcı esnafıyla biraraya gelen “hayırlı işler” dileğinde bulunarak taleplerini dinleyen ve sohbet eden Özaltun, 16 Nisan’da yapılacak referandum sürecinde de destek istedi.

Parti teşkilatı mensupları ile birlikte Pazar yerini gezerek hem esnafla, hem de pazara alışverişe gelen vatandaşlarla buluştuklarını anlatan Özaltun, “Vatandaşlarımıza diyoruz ki, Hollanda ve onun gibi ülkelere inşallah 16 Nisan’da gereken dersi hep birlikte sandıkta vereceğiz Allah’ın izniyle. Onlar artık ne olduklarını ortaya çıkardılar. Bizi istemiyorlar, ülke olarak bizim büyümemizi istemiyorlar. Demek ki, 16 Nisan’daki sandık onlar için önemli ki, ‘evet’ çıkmasını istemiyorlar. Kim istemiyor Hollanda istemiyor, Almanya istemiyor. Ama, görüyoruz ki vatandaşımız ‘biz bunlara gereken dersi sandıkta vereceğiz’ diyor. İşte bu bizleri çok mutlu ediyor.” diye konuştu.

“BURASI PAZAR YERİ OLARAK KALACAK”

Bu arada, bazı pazarcı esnafının Hal İçi’ndeki Pazar yerinin başka bir yere kaldırılacağına yönelik söylentiler dolaştığını aktarması üzerine Başkan Özaltun, “Burası Pazar yeri olarak kalacak” dedi. Hal İçi’ndeki Pazar yerinin ilçenin Pazar alanı olduğunun altını çizen Özaltun, “Burada bir düzenleme olur ama, Beyşehir’in Pazar yeri benim dönemimde burası olarak kalacak. Bunu net söylüyorum. Her duyulana inanmayın. Bundan başka bir şey söylemeye gerek var mı? Bizim önemsediğimiz konu ne biliyor musunuz? Biz sizi çok seviyoruz, bizim için çok kıymetlisiniz. Biz burada yeni modernizasyonlar yapacağız. Ama sizler, vatandaşımızın geneli ‘yok bizler bunu istemeyiz’ derseniz, biz de istemeyiz. Burada şu olabilir, bir süreliğine tadilat nedeniyle başka bir yere kaydırılabilir, sonra tekrar buraya getirilir.” diye konuştu.

15 Mart 2017, Çarşamba - 124