Başkan Özaltun’dan “Anket” Teşekkürü Başkan Özaltun’dan “Anket” Teşekkürü
Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ORC Araştırma Şirketi’nin yaptığı anket çalışmasında kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

ORC Araştırma Şirketi, 2016 yılının en başarılı büyükşehir ve büyükşehir ilçe belediye başkanlarını belirleyebilmek için 5-20 Ocak 2017 tarihleri arasında 30 büyükşehirin tüm ilçelerinde toplam 19 bin 520 kişi ile “CATI bilgisayar destekli telefon görüşmesi” yöntemiyle gerçekleştirdiği anket çalışmasının sonuçlarını iki gün önce kamuoyu ile paylaştı.

Yapılan açıklamaya göre, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yüzde 54.7’lik başarı oranıyla birçok yerel yöneticiyi geride bırakarak 2016 yılının büyükşehir ilçe belediye başkanları arasında  8’inci sırada yer aldı.

2015 yılında da aynı anket çalışmasında 6’ncı sırada yer bulan Özaltun, yaptığı açıklamada, ankete katılarak kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Vatandaşların bu desteğine ve teveccühüne layık olmaya çalışacaklarını vurgulayan Özaltun, görevde daha 3 yılı doldurmadan  Beyşehir’de sözünü verdikleri ve vermedikleri  birçok hizmete ve projeye imza attıklarını dile getirerek, “Bu projelerimizi hayata geçirirken birçok ilke imza attık.Hep  ‘Beyşehir’de iyi şeyler oluyor’ dedik. Sloganımız bu oldu. Nitekim de bu süreçte Beyşehir’de çok iyi şeyler oldu, olmaya da devam edecek. ‘Durmak yok, hizmet etmeye, proje üretmeye devam’ diyoruz. Daha devreye girmesini planladığımız çok sayıda proje var. İnşallah bunları da görev süremiz içerisinde halkımızın hizmetine sırası geldikçe bir bir sunmaya çalışacağız. Çünkü, Beyşehir ve ilçemiz insanı her şeyin en iyisini olduğu gibi hizmetin de en güzelini hak ediyor.” dedi.

Özaltun, aynı anket çalışmasında büyükşehir belediye başkanları arasında 3’ncü sırada yer alan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i de başarısından ötürü tebrik etti. Özaltun, Akyürek’in ilçeye hizmet üretirken örnek aldıkları büyükşehir belediye başkanları arasında yer aldığını da sözlerine ekledi.

25 Ocak 2017, Çarşamba - 316