Başkan Özaltun’dan Avrupa Üçüncüsü Ağrıs’a Kutlama Başkan Özaltun’dan Avrupa Üçüncüsü Ağrıs’a Kutlama
Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs’ın Antalya'da son bulan Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonası'nda büyük bayanlar 53 kiloda üçüncülük derecesi elde etmesi, memleketinde sevinçle karşılandı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, şampiyonada mücadele veren Beyşehirli milli sporcuların her zamanki gibi ümitlerini boşa çıkarmadığını, İrem Baysal'ın ardından Zeliha Ağrıs'ın da Avrupa üçüncüsü olarak kendilerine ilçe olarak büyük bir gurur ve onur yaşattığını dile getirdi. Özaltun, Ağrıs gibi ilçeden yetişen diğer sporcuların da başarılarının devamının gelmesinin en büyük arzu ve beklentileri olduğunu dile getirdi.

Beyşehir Belediyespor Kulübü Tekvando Antrenörü Nafiz Çakır ise, Beyşehir ilçesinin yetiştirdiği milli sporculardan Zeliha Ağrıs'ın başarılarına bir yenisini daha eklediğini söyledi.

Ağrıs'ın, Antalya Belek'te yapılan şampiyonada Türkiye'ye, PTT Spor Kulübü formasıyla başarıyla temsil ederek kilosunda üçüncülük derecesi kazandırdığını vurgulayan Çakır, "Beyşehirli milli tekvandocumuz şampiyonada madalya beklediğimiz bir sporcumuzdu. Nitekim, umudumuzu boşa çıkarmadı. 53 kiloda çeyrek finalde mücadele vererek geçmişteki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Başarısından ötürü kendisini ve ailesini kutluyorum" dedi.

13 Şubat 2017, Pazartesi - 389