Başkan Özaltun’dan İrem’in Avrupa Başarısına Kutlama Başkan Özaltun’dan İrem’in  Avrupa Başarısına Kutlama
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Antalya’da devam eden Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda genç bayanlar 59 kiloda 3’üncülük derecesi elde eden Beyşehirli milli tekvandocu İrem Baysal’ı Avrupa çapında elde ettiği başarısından ötürü tebrik etti.

Özaltun, Beyşehirli milli sporcu İrem Baysal’ın uluslararası bir arenada yine yeni  bir başarıya imza attığını belirterek, Beyşehirli tekvandocuların son yıllarda katıldığı ulusal ve uluslararası müsabakalarda tekvando branşında elde ettiği başarılara dikkat çekti; “Evlatlarımızın bu başarılarını görmek ilçe olarak bizleri gururlandırıyor, onurlandırıyor.” dedi.

Bu arada, Beyşehirli milli tekvandocu İrem Baysal’ın Antalya’da elde ettiği başarı ilçe genelinde de  sevinçle karşılandı.

Beyşehir Belediyespor Kulübü Tekvando antrenörü Nafiz Çakır, Beyşehir’in yetiştirdiği sporculardan İrem Baysal’ın başarı kariyerine bir yenisini eklediğini söyledi. Antalya Belek’te devam eden şampiyonada Baysal’ın Türkiye’yi PTT Spor Kulübü forması altında temsil ettiğini ve başarılı müsabakalar çıkardığını anlatan Çakır, “Beyşehirli milli sporcumuz şampiyonada 59 kiloda çeyrek final oynayarak 3’üncülük derecesi elde etmiştir.  Kendisini yetiştiren antrenörü olarak bizleri ve ilçemizi gururlandıran Baysal’ı başarısından ötürü tebrik ediyorum. Daha büyük başarılara imza atacağına olan inancımı belirtmek istiyorum.” dedi.

9 Şubat 2017, Perşembe - 307