Başkan Özaltun’dan Öykü Yarışması Türkiye Birincisine Kutlama Başkan Özaltun’dan Öykü Yarışması Türkiye Birincisine Kutlama
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, katıldığı öykü yarışmasında 2 bin eser arasından sıyrılarak okuluna ve yaşadığı kente Türkiye birinciliği kazandırmak suretiyle ilçenin gururu olan ortaokul öğrencisi Mehmet Ok’u başarısından ötürü kutladı.

Özaltun, yaptığı açıklamada, her yıl Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Mili Eğitim Bakanlıkları işbirliğiyle ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında enerji verimliliği bilincini artırmak ve yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen enerji verimliliği konulu resim ve öykü yarışmalarından öykü yarışması kategorisinde 2 bin eser arasından sıyrılarak Türkiye birinciliği derecesi elde eden Beyşehirli öğrenci Mehmet Ok ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü, öğrenim gördüğü TOKİ Ortaokulu’nu, öğretmenlerini ve ailesini tebrik etti. Özaltun, Ok’un başarısının devamını dilediğini de sözlerine ekledi.

TOKİ Ortaokulu 7’ınci sınıf öğrencisi Ok, yarışmada birinciliğinin açıklanmasının ardından ödülünü, Ankara’da düzenlenen ödül takdim töreninde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez'in elinden aldı.

17 Ocak 2017, Salı - 281