Başkan Özaltun'dan Sorgun ve Usta'ya kutlama Başkan Özaltun'dan Sorgun ve Usta'ya kutlama
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti’nin Ankara’da gerçekleşen 6.Olağan Kongresi’nde, (MKYK) üyeliğine seçilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’yı kutladı.

Başkan Özaltun, yayımladığı kutlama mesajında, şu cümlelere yer verdi: “Bugünkü yapılan 6. Olağan Kongremizde her daim Konyamızın ağabeyliğini yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Konya Milletvekilimiz Sayın Ahmet Sorgun ve hanımefendi kişiliği ile ve Beyşehir’e olan sevdası ile tanıdığımız Konya Milletvekilimiz Sayın Leyla Şahin Usta Hanımefendi’nin AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyeliğine seçilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Çıkmış oldukları bu kutlu yolculukta Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Cenab-ı Allah’tan bunu niyaz ediyorum.”

27 Ağustos 2018, Pazartesi - 257