Başkan Özaltun’dan Taziye Ziyareti Başkan Özaltun’dan Taziye Ziyareti
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’de 1 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazası sonrasında Huğlu Mahallesi’nde ikamet eden Uçar ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ali Akkanat Bulvarı’nda bir otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü Osman Uçar ile oğlu 5 yaşındaki Demirhan Uçar yaralanmış, 10 yaşındaki kızı Fatma Uçar ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Huğlu Mahallesi’nden bayram alışverişi için yola çıktıktan sonra Beyşehir girişinde yaşanan talihsiz kaza sonrasında hayatını kaybeden 10 yaşındaki Fatma Uçar, Huğlu Mahallesi’nde gözyaşları ve dualar arasında toprağa verildi.

Uçar’ın cenaze törenine katılan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kazazede ailenin yakınlarına taziye ve “geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu. Özaltun, kazada yaşamını yitiren Fatma’ya Cenab-ı Allah’tan rahmet dilerken, hastanede tedavi gören babası ve kardeşi için ise acil şifalar temennisinde bulundu.

23 Haziran 2017, Cuma - 277