Başkan Özaltun’dan Türk Polis Teşkilatı’na Kutlama Başkan Özaltun’dan Türk Polis Teşkilatı’na Kutlama
Türk Polis Teşkilatı'nın 172.kuruluş yıldönümü Beyşehir'de düzenlenen tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalara katılan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü yayımladığı bir mesajla da kutladı.

Atatürk Anıtı önündeki tören alanında biraraya gelen ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde tebrik ziyaretlerini kabul eden teşkilat mensuplarının tek tek elini sıkarak, haftasını kutlayan Belediye Başkanı Murat Özaltun, teşkilatın kuruluş yıldönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında, 172 yıllık köklü bir mazi ve teşkilat yapısına sahip olan Türk Polisi’nin, asayişin, huzurun, güvenliğin, hak ve özgürlüklerin korunması için fedakarca faaliyet gösteren gözde bir teşkilat olduğunu belirterek, “Bayrak için, Devlet İçin, Vatan İçin, Milletimiz için canlarını seve seve vermeye hazır olan tüm Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftasını en içten dileklerimle kutlayarak; bu ulvi görevi yerine getirirken şehit olan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine uzun ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı.

ANIT ALANINDAKİ TÖREN…

Öte yandan, Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Alper Arıkan, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Buğra Türker, İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri İbrahim Taşdemir, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu, polis teşkilatı mensupları, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler ile vatandaşlar katıldı.

İlçe Emniyet Müdür Vekili İbrahim Taşdemir'in Atatürk Anıtı'na çelenk koymasını müteakip saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

İlçe Emniyet Müdür Vekili Taşdemir, anıt alanındaki programın ardından Emniyet Müdürlüğü'nde tebrikleri kabul etti. Hafta dolayısıyla, polis teşkilatı mensupları Beyşehir şehitliğini de ziyaret ederek, şehitler için dua etti.

10 Nisan 2017, Pazartesi - 248