Başkan Özaltun’un 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı Başkan Özaltun’un 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Özaltun mesajında, ülkenin geleceğine şekil veren, sevgi, saygı, hoşgörü, barış ve kardeşlik değerlerine sahip bir toplumun oluşmasında büyük emek harcayan irfan ordusu öğretmenlerin, sağlam bir toplumun ve güçlü bir devletin mimarları olduğunu belirtti.

Öğretmenlerin ne derece kutsal bir görev üstlendiğine vurgu yapan Özaltun, mesajında şu cümlelere yer verdi:

“Mensubu olduğumuz İslam dini, okumaya, eğitim ve öğretime büyük önem vermiş, daha gönderilen ilk ayetlerde, “Oku” emriyle hem okumayı hem de okutmayı emretmiş ve mesleklerin en saygınları arasında sayılan öğretmenliğe gereken değeri göstermiştir. Bu vesile ile ana sınıfından, ilk ve ortaokula, liseden, yüksek okula kadar hayatın her kademesinde, görev alan tüm öğretmenlerimizin, eğitimcilerimizin, öğreticilerimizin, öğretmenler gününü kutluyor, bu zorlu görevi yaparken kendilerine kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Bugün aramızda olmayan öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum.”

23 Kasım 2017, Perşembe - 84