Başkan Özaltun’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı Başkan Özaltun’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Cumhuriyetin 94’üncü kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek ve gerektiğinde fedakarlıkta bulunmak

Başkan Özaltun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türk milletinin en zor durumda bile ayağa kalkmayı bildiğini ifade eden Başkan Özaltun, büyük fedakarlıklarla ve kahramanlıklarla verilen milli mücadelenin ardından 29 Ekim 1923'te Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğunu söyledi.

Ecdadın cihana karşı vermiş olduğu kurtuluş mücadelesinin yeni bir versiyonunun 15 Temmuz’da yaşandığını hatırlatan Başkan Özaltun, Türk milletinin yine birlik ve beraberlik içinde bu hıyanetin de üstesinden geldiğini vurgulayarak, "Atalarımız tarafından canları pahasına bizlere emanet edilen cumhuriyetimizi ve vatanımızı aynı hassasiyet ve fedakarlıkla millet olarak hep beraber koruyarak gelecek nesillere aktaracağız. Bu millet hiçbir zaman esaret altına kalmadı ve sonsuza kadar da kalmayacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

27 Ekim 2017, Cuma - 101