Başkan Özaltun’un Kandil Mesajı Başkan Özaltun’un Kandil Mesajı
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 23 Nisan Pazar akşamını 24 Nisan Pazartesi gününe bağlayan gece denk gelen Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Özaltun, mesajında, miracın alemlere rahmet ve insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamber Efendimizin gerçekleştirdiği mukaddes ve manevi yolculuk olduğunu belirterek, şu cümlelere yer verdi:

“Dostluk ve yardımlaşmanın, feyiz ve bereketin coştuğu, sevgi ve şefkat duygularının yağmur gibi tüm insanlığın üzerine yağdığı ve yüce peygamberimizin en yüksek mertebeye ulaştığı Miracın özünde, her türlü kötülükten arınma, insanlığın faydasına değerler üretme, özveri, paylaşım, mesuliyet, ilahi emirlere teslimiyet gösterme ve yüce mertebelere ulaşma vardır.Bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların, memleketimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine milletimizin huzuruna, bereketine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, esnaf ve tüccarımızın, çok değerli hemşehrilerimin ve tüm İslam Âlemi’nin mübarek Miraç Kandilini kutlar, bu mümtaz gecenin insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluuk getirmesine vesile olmasını dilerim”

22 Nisan 2017, Cumartesi - 175