Başkan Özaltun’un Ramazan Bayramı Mesajı Başkan Özaltun’un Ramazan Bayramı Mesajı
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, idrak edilecek ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özaltun, bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın hüznünü hissederken, aynı zamanda Ramazan Bayramına kavuşmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti.

Özaltun, bayram mesajında şu cümlelere yer verdi:

“Beyşehirli hemşerilerimizin ve Türk-İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı bütün kalbimle kutluyorum. Ramazan Bayramı, ilçemize, ülkemize ve dünyaya, özellikle de savaşların, acıların yaşandığı coğrafyalara barış, mutluluk ve huzur getirsin inşallah. Ramazan Ayı süresince tuttuğumuz oruçlar, yaptığımız ibadetler ve ettiğimiz dualar, Cenab-ı Allah’ın izniyle güzelliklerin, milletimize ve hemşehrilerimize ulaşmasına vesile olsun. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki, Ramazan Ayı boyunca ibadetlerimizi gerçekleştirdik, manevi değeri çok yüksek iftar sofralarında hemşehrilerimizle, ailemizle, sevdiklerimizle bir arada olduk ve bayram arifesine ulaştık.Ramazan Bayramı’nın, Türk-İslam Alemi’nin ve insanlığın yaşadığı acıların son bulmasına vesile olması için Cenab-ı Allah’a dua ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerimin olmak üzere, Türk-İslam coğrafyasında varlığını sürdüren kardeşlerimizin Ramazan Bayramını kutluyor, nice bayramlara sağlık ve huzur içinde birlikte girmeyi Yüce Allah’tan temenni ediyorum.”

23 Haziran 2017, Cuma - 241