Bayat mahallesi sakinleri, etkinlikte buluştu Bayat mahallesi sakinleri, etkinlikte buluştu
Beyşehir ilçesinde, Bayat Mahallesi Buluşma Günü Etkinliği düzenlendi.

Beyşehir'e bağlı Bayat Mahallesi'nde eski okul bahçesinde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen etkinlik, Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterileri ile başladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, etkinlikte yaptığı konuşmada, mahalle sakinleri ile gurbetçi vatandaşları biraraya getiren bu tür buluşma programlarının birlik ve beraberlik duygularının pekişmesi, yöre insanının kaynaşması adına büyük önemi olduğunu söyledi.

Yoğun ilgi ve katılımlarından dolayı Bayat Mahallesi sakinlerine teşekkür eden ve sıla-i rahimin önemine konuşmasında vurgu yapan Özaltun, Bayat Mahallesi'nin kendisinin de doğduğu topraklar olduğunu hatırlattı.

Beyşehir'in 67 mahallesi gibi Bayat'ta da görev süresi içerisinde talep edilen birçok hizmeti yerine getirdiklerini anlatan Özaltun, bundan sonra da bölgeye en güzel hizmetleri vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Protokol konuşmaları ve yapılan duanın ardından değişik etkinliklerin düzenlendiği şenliğe katılan mahalle sakinleri ile davetlilere yemek ve çeşitli içecek ikramlarında bulunuldu.

27 Ağustos 2018, Pazartesi - 146