Bayramlaşma töreni Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde yapılacak Bayramlaşma töreni Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde yapılacak
Beyşehir’de ramazan bayramı dolayısıyla resmi bayramlaşma programının Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde yapılacağı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, 2018 yılı ramazan bayramı bayramlaşma töreninin kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile 15 Haziran Cuma günü  13.45 ile 14.30 saatleri arasında Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çar Bahçesi’nde yapılacağı belirtildi.

Buradaki bayramlaşma programının sona ermesinin ardından ilçe protokolünün sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Devlet Hastanesi ile şehit yakınlarını ziyaret edeceği kaydedildi.

11 Haziran 2018, Pazartesi - 633