Belediye Başkanı Bayındır’ın anneler günü mesajı Belediye Başkanı Bayındır’ın anneler günü mesajı
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Bayındır, “İyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı annelerimizin mübarek ellerinden öperek Anneler Gününü kutluyorum." dedi.

Başkan Bayındır, mesajında şu cümlelere yer verdi: "Bugün, senenin tek bir günü değil, ömrümüzün her günü baş tacı yaptığımız annelerimizin günü.

Bizleri bu dünyaya getiren, her türlü fedakarlığa, cefakarlığa katlanarak büyüten annelerimiz, hayattaki kılavuzumuz, yol göstericimizdir. Mutluluğumuzla mutlu olan, üzüntümüzle kederlenen annelerimizin yüzünü güldürmek, onların gururlanacağı birer evlat olmak boynumuzun borcudur.

İyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı annelerimizin mübarek ellerinden öperek Anneler Günü´nü kutluyorum."

11 Mayıs 2019, Cumartesi - 54
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü