Beyşehir, Başkentin Konyalı Üst Düzey Bürokratlarını Ağırladı Beyşehir, Başkentin Konyalı Üst Düzey Bürokratlarını Ağırladı
Beyşehir düzenlenen kültür gezisi kapsamında Ankara’da görev yapan Konyalı üst düzey bazı bürokratları misafir etti.

Konya’yı Sevenler Grubu’na mensup başkentte görev yapan Konyalı üst düzey bazı bürokratlara Konya’nın ilçelerine yönelik kültür gezisi düzenlendi.

Beyşehir Belediyesi’nin de verdiği destek kapsamında kültür gezisinin ilk durağında Beyşehir’e gelen Konyalı üst düzey bürokratlar, ilçenin tarihi mekanlarını ve doğal güzelliklerinin yer aldığı alanları gezdi. Kültür gezisine, Beyşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mustafa Öz eşlik etti.

Tarihi Eşrefoğlu Camisi’ni ziyaret eden, Beyşehir Gölü’nde düzenlenen tekne turuna katılan ve Yaka Manastır Tabiat Alanı’nı gezen bürokratlar, Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde onurlarına verilen yemeğe katıldı.

Konya’yı Sevenler Grubu adına Kazım Öztürk, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’a topluluğa verdiği destekten dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti. Öztürk, Özaltun’un plaketikini Özel Kalem  Müdürü Mustafa Öz’e verdi.

30 Ekim 2017, Pazartesi - 118