Beyşehir Belediyesi, Serhat Turak’ın İsmini Parkta Yaşatacak Beyşehir Belediyesi, Serhat Turak’ın İsmini Parkta Yaşatacak
Beyşehir İlçe Belediyesi, MHP Beyşehir Ülkü Ocakları Başkanı olarak görev yaparken, üç yıl önce geçirdiği elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Serhat Turak’ı ölüm yıldönümünde ismini verdiği parkta yaşatacak.

Beyşehir Belediyesi, Konya-Beyşehir Karayolu’nda 18 Ocak 2015 tarihinde katıldığı MHP il kongresi dönüşünde yaşanan trafik kazasında yaşamını yitiren Serhat Turak’ın isminin yaşatılması için harekete geçti.

İçerişehir Mahallesi’nde Emniyet Müdürlüğü hizmet binası yanında bir süre önce yapımı tamamlanan parka Serhat Turak’in ismi verildi. Serhat Turak Parkı mahalle sakinlerine hizmet vermeye başladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada,3 yıl önce yaşanan ve MHP il kongresine katıldıktan sonra Beyşehir ilçesine dönenlerin içerisinde olduğu minibüs ile kamyonun çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında genç yaşta hayatını kaybeden MHP Ülkü Ocakları Başkanı Turak’ı ölüm yıldönümünde bir kez daha rahmetle andıklarını ifade etti.

Başkan Özaltun, 3’üncü ölüm yıldönümünde Turak’ı unutmadıklarını göstermek ve ismini yaşatabilmek için Beyşehir Belediyesi olarak başlattıkları çalışma çerçevesinde İçerişehir Mahallesi’nde bir süre önce yapımını tamamladıkları parka adını verdiklerini sözlerine ekledi.

18 Ocak 2018, Perşembe - 704