Beyşehir Belediyesi’nde Bayrak Yarışması Ödül Töreni Beyşehir Belediyesi’nde Bayrak Yarışması Ödül Töreni
Beyşehir ilçesinde sosyal medya aracılığıyla sanal ortamda düzenlenen “Türk bayrağı” temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren isimlere ödülleri düzenlenen törende verildi.

Beyşehir Belediyesi ile Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Fotoğraf Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen fotoğraf yarışmasına katılan 650 eser arasında dereceye girmeyi başaran isimleri Belediye Başkanı Murat Özaltun makamında kabul etti.

Özaltun, yarışma sonunda dereceye giren eserlerin sahipleri olan Ender Kuşbaşı, Mustafa Ünal ve Ahmet Çatman’ı elde ettikleri başarıdan ötürü kutlarken hediyelerini verdi.

Yarışmaya gönderilen 650 eserden ilk 20’ye kalanlar kulüp yöneticileri tarafından belirlenirken, dereceye giren eserler ise sosyal medya ortamında en çok aldığı beğeniye göre tesbit edildi. Yarışma kapsamında ayrıca tüm katılımcılara Beyşehir Belediyesi tarafından Türk bayrağı hediye edildi.

15 Şubat 2018, Perşembe - 577