Beyşehir Belediyesi’nde Toplu Sözleşme İmzalandı Beyşehir Belediyesi’nde Toplu Sözleşme İmzalandı
Beyşehir Belediyesi’nde memurları kapsayan 15 aylık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Bem-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Sait Kozoğlu, Bem-Bir-Sen Beyşehir İlçe Başkanı Osman Zengin ve sendika temsilcileri katıldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada sendika ile yapılan görüşmeler sonucunda 62 kişinin sözleşmesinin imzalandığını belirterek; “Belediyemizin imkanları doğrultusunda en uygun şartlarda anlaşma sağlandı. İmzaladığımız anlaşmanın memur arkadaşlarımıza ve belediyemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bem-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Sait Kozoğlu’da belediye başkanı Özaltun ile birlikte memurlar için ellerinden gelen iyileştirmeyi yaptıklarını belirterek; “Desteklerinden dolayı belediye başkanımız Murat Özaltun Bey’e teşekkür ederiz. Sözleşmemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

8 Ocak 2018, Pazartesi - 564