Beyşehir Belediyesi’nden Drenaj Temizlik Çalışmaları Beyşehir Belediyesi’nden Drenaj Temizlik Çalışmaları
Beyşehir Belediyesi ekipleri tarafından ilçe merkezindeki yağmur suyu drenaj hatları temizlik çalışmaları devam ediyor.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mevsim itibariyle yağacak olan yağmur sonrası herhangi bir tıkanıklığın yaşanmaması için drenaj temizlik ve bakım çalışmaları yürütüyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun Beyşehir’in her geçen nüfusunun arttığını ve buna bağlı olarak inşaatların yapıldığını belirterek; “Yaz aylarında inşaat çalışmaları ile toprak ve hafriyat atıkları yağmur yağışı ile birlikte drenaj hatlarında tıkanıklığına neden oluyor. Buna bağlı olarak bazı caddelerimizde su birikintileri meydana geliyor. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bu tür aksaklıkların yaşanmaması için su gider hatları ve drenaj hatlarında temizlik çalışmalarını yürütüyor. Ayrıca yeni yapılan yollarımızda da drenajlarda tamir ve bakım çalışmaları devam ediyor” dedi.

9 Ocak 2018, Salı - 66