Beyşehir Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine iftar vakti sıcak aş Beyşehir Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine iftar vakti sıcak aş
Beyşehir Belediyesi, ramazan ayı dolayısıyla ilçede ihtiyacı olan vatandaşlara iftar vaktinde sıcak aş dağıtıyor.

Ramazan ayı boyunca devam edecek sıcak yemek yardımı, belediye görevlileri tarafından her gün ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor.

Mahalle muhtarlıkları tarafından Belediye’ye bildirilen ihtiyaç sahiplerine Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi restoranında büyük bir özenle hazırlanan yemekler, sefer taslarına konularak iftardan bir saat önce Belediye görevlileri tarafından dağıtılıyor.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek yardımı uygulamasını hayata geçirdiklerini belirterek, “Her gün çorba, yemek ve pilavdan oluşan menümüzü sıcak olarak evlerinde yemek yapamayacak durumda olan yaşlı, yardıma muhtaç ve fakir insanımıza ulaştırmaya çalışıyoruz.  İftarlık sıcak aşımız her gün farklı bir menüden oluşuyor. Manevi duyguların yoğunlaştığı bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinde bu uygulamamız ile bir tebessüm oluşturabiliyorsak, bir ‘Allah razı olsun’ denilerek hayır duası alabiliyorsak ne mutlu bize.Amacımız da bu zaten.”diye konuştu.

4 Haziran 2018, Pazartesi - 626