Beyşehir Belediyesi’ni Ziyaret Eden Angı’ya Mehterli Karşılama  Beyşehir Belediyesi’ni Ziyaret Eden Angı’ya Mehterli Karşılama
İlçe gezilerini sürdüren AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve beraberindeki partililer, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Angı, Beyşehir’de mehteran takımının gösterileri ile karşılandı.

Konya’nın ilçelerindeki 6.olağan kongrelerin tamamlanmasının ardından beraberindeki başkan yardımcıları, bölge ve ilçe koordinatörleri, yönetim kurulu üyelerinden oluşan partililer ile beraber yeni seçilen AK Parti İlçe Başkanlarına “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan İl Başkanı Hasan Angı’nın son ziyaret durağı Beyşehir ilçesi oldu.

Angı ve beraberindeki partililer, Beyşehir Belediye Başkanlığı hizmet binası önünde, Belediye mehter takımının gösterileri eşliğinde karşılandı. Kendisine çiçek uzatılan Angı ve beraberindeki partilileri Belediye Başkanı Murat Özaltun makamında misafir etti. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol’un da eşlik ettiği ziyarette, Özaltun Angı’ya ilçede yürütülen belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Özaltun, ziyaretinin sonunda Angı’ya günün anısına ilçenin doğal ve tarihi güzelliklerini yansıtan bir  porselen tabak hediye etti.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve beraberindeki partililer, Beyşehir ziyaretinde AK Parti İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret etti

19 Ocak 2018, Cuma - 1017