Beyşehir Belediyesi’nin sosyal alan çalışmaları Beyşehir Belediyesi’nin sosyal alan çalışmaları
Beyşehir Belediyesi’nin kent merkezi ve ilçeye bağlı dış mahallelerdeki sosyal alanlarda yürüttüğü çalışmalar devam ediyor.

Beyşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, şehrin en büyük ve en gözde parklarından göl kenarındaki Vuslat Parkı’na bünyesinde engelli tuvaleti ve bebek bakım odasının da yer aldığı modüler bir tuvalet montajının yapıldığı belirtilerek, “Vuslat Parkı’na halkımızın ücretsiz olarak istifadesine sunulmak üzere modüler sistem yeni tuvaletler kazandırmaya devam edeceğiz. Ayrıca, bu sosyal alanımızdaki mevcut tuvaletler de yenilenerek bakım ve onarımdan geçirilmektedir.” denildi.

Açıklamada, ilçeye bağlı dış mahallelerde yürütülen çeşitli çalışmalar hakkında da bilgiler verildi. Bu çerçevede, Gökçekuyu ve Yunuslar mahallelerinde Belediye tarafından yapılan yeni şadırvan ve tuvaletlerin mahalle sakinlerine hizmet vermeye başladığı belirtilerek, şunlar kaydedildi: “Yine ilçemize bağlı dış mahallelerimizde bulunan  mevcut şadırvan ve tuvaletlerin yanısıra, düğün salonlarımız da bakım, onarım ve tadilattan geçirilmektedir. Beyşehir Belediyesi olarak amacımız; bu tür halkımızın kullanımına açık sosyal alanlarımızda da  ihtiyaçlar noktasında vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek ve onların memnuniyetini kazanabilmektir. Bu doğrultuda gelen talepleri de değerlendirerek çalışmalarımıza yön vermekteyiz.”

8 Ağustos 2018, Çarşamba - 165