Beyşehir Belediyespor İkinci Yarıya Seydişehir’le Başlıyor Beyşehir Belediyespor İkinci Yarıya Seydişehir’le Başlıyor
Konya Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, 15 günlük devre arasının ardından sahasında Seydişehir Belediyespor’u konuk edecek.

Beyşehir Belediyespor antrenörü Özcan Sert yaptığı açıklamada 15 günlük devre arasında takım olarak ikinci devreye çok iyi hazırlandıklarını belirterek; “Ligin en genç ve mütevazi takımlarından biri olan takımımız devre arasında çalışmalarına devam etti. Yağışlı havalarda kapalı spor sahasında da antrenmanlarımıza devam ettik. İlk devre de bazı şanssızlıklarımız oldu ve ligi dördüncü sırada tamamladık. Takıma yaptığımız yeni transferlerle inşallah ikinci devrede bu açığımızı kapatarak alabileceğimiz en yüksek puanı alıp ligi en üst sırada bitirmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun Beyşehir Belediyespor futbol takımına ellerinden gelen desteği verdiklerini belirterek, ikinci devrede takımdan daha büyük başarılar beklediğini söyledi. Özaltun ayrıca hafta sonu 75. Yıl Cumhuriyet Stadında oynanacak Beyşehir Belediyespor – Seydişehir Belediyespor maçı için taraftarın takımı yalnız bırakmamasını isteyerek; “İkinci devrenin ilk maçı komşumuz Seydişehir Belediyesporla. Taraftarlarımızı ve vatandaşlarımızı takımımız destek vermeye davet ediyorum. İnşallah centilmenliğin olduğu güzel bir ikinci devre yaşarız.” dedi.

5 Ocak 2018, Cuma - 452