Beyşehir Belediyesporlu Off-Road Pilotları Hatay’da da Kupaları Kaldırdı Beyşehir Belediyesporlu Off-Road Pilotları Hatay’da da Kupaları Kaldırdı
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde düzenlenen off-road yarışlarında Beyşehir’den katılan Beyşehir Belediyespor Off-Road Kulübü’ne mensup pilotlar, elde ettikleri başarıyla göz doldururken kupaları kaldırdı, madalyaları topladı.

Dörtyıl İlçesi’nde Belediye tarafından 2.Off-Road Şenliği düzenlendi. Özel olarak hazırlanan parkurda mücadele veren sporcular birinci gelebilmek için kıyasıya yarıştı.

Yeşil Mahalle Hurmalık mevkisinde özel olarak hazırlanan alanda yapılan etkinliğe Konya, Adana, Kilis, Osmaniye, Niğde, Mersin, Kayseri, Kahramanmaraş olmak üzere çeşitli il ve ilçelerden gelen off-road kulübü üyesi 60 pilot katıldı.

Pilotlar, birincilik için zamana karşı zorlu arazide mücadele verdi, izleyenlere adrenalin yaşattı. Yoğun ilgi gören yarışları izleyenler, pilotların pek çok engele sahip toprak zeminli parkurda verdiği mücadeleyi keyifle ve heyecanlı izledi.

Yarışlara Beyşehir Belediyespor Off-Road Kulübü’nden Abdullah,Haceli ve Muhammet Şam da katıldı.

Yarışlarda S3 klasmanında ipi göğüslemek için mücadele veren Abdullah ve co pilotu Muhammet Şam birinci gelirken, S2 klasmanında ise Haceli Şam ikincilik derecesi elde etti.

Yarışma sonrasında, ilçeyi başarıyla temsil eden Beyşehirli Belediyespor Off-Road Kulübü’nden derece elde eden pilotlara düzenlenen törende madalya ve kupaları verildi.

Bu arada, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Hatay’da düzenlenen yarışlarda Beyşehir’i başarıyla temsil ederek derece elde eden Beyşehirli pilotları tebrik etti.

13 Kasım 2017, Pazartesi - 213