Beyşehir, Citytech 2017’de tanıtıldı Beyşehir, Citytech 2017’de tanıtıldı
Beyşehir Belediyesi, Ankara’da bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Belediye ve Çevrecilik Fuarı’nda (Citytech 2017) oluşturduğu stantta Beyşehir İlçesi’ni tanıttı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, uluslararası yerel yönetimler zirvesi kapsamında daha iyi bir ülkede, daha iyi kentlerde yaşamak amacıyla düzenlenen Citytech 2017 Belediye ve Çevre Ekipmanları Fuarı’nın 28 Eylül-1 Ekim 2017 tarihleri arasında Ankara’da Altınpark’ta düzenlendiğini hatırlatarak, Beyşehir’i  başkentte daha iyi tanıtabilmek için açtıkları standın ziyaretçilerden yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

4 gün boyunca devam eden fuarda açtıkları stantta Beyşehir’i her yönüyle tanıtabilmek için çaba gösterdiklerini, bunda da başarılı olduklarına inandıklarını belirten Özaltun, bu tür fuarlara kurum olarak katılmaya devam edeceklerini kaydetti.

2 Ekim 2017, Pazartesi - 86