Beyşehir Gölü Milli Parkı’nda Kartpostallık Sonbahar Güzellikleri Beyşehir Gölü Milli Parkı’nda Kartpostallık Sonbahar Güzellikleri
Beyşehir Gölü Milli Parkı’nda sonbahar mevsimi ile birlikte rengarenk görünüme bürünen ağaçların ortaya çıkardığı manzara, görenleri hayran bırakıyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Türkiye’nin sınırları itibariyle en büyük 2’inci milli parkı konumunda olan Beyşehir Gölü Milli Parkı’nın her mevsim farklı güzellikler yansıttığını, sonbahar döneminde de ziyaretçilerine tablo gibi görüntüler sunduğunu söyledi.

Özaltun, son yıllarda ziyaretçi ilgisi artan Beyşehir Gölü’nde yaz mevsiminin geride kalmasının ardından başlayan sonbahar döneminin de son günlerinin yaşandığını vurguladı. Kasım ayında sonbahar güzelliklerinin yörede zirve yaptığı bir dönem olduğunu belirten Özaltun, doğa severlerin de ilgi gösterdiği Beyşehir’e fotoğraf tutkunlarının da akın ettiğini söyledi.

Sonbahar mevsiminde Beyşehir’de göl kıyılarının ve değişik kesimlerdeki ağaçların ilçeyi ziyaret edenlere eşsiz bir renk cümbüşü sunduğunu vurgulayan Özaltun, “Sonbahar mevsiminin son demlerinin yaşandığı bugünlerde ilçemiz rengarenk görüntüleriyle göz kamaştırmaya devam ediyor. Dört mevsim farklı güzelliklerin yaşandığı ilçemizde,  dökülen  sararmış ve kırmızının farklı tonlarına bürünmüş yapraklarıyla ağaçlar,  rengarenk bir görsel sunuyor. Fotoğraf severler de, bu kartpostallık eşsiz görüntüleri sergilemek için ilçemizin değişik bölgelerinde, farklı alanlarında mesai yapmaya devam ediyor.” dedi.

8 Kasım 2017, Çarşamba - 115