Beyşehir, Karatay’ın Muhtarlarını Misafir Etti Beyşehir, Karatay’ın Muhtarlarını Misafir Etti
Beyşehir, Konya’nın Merkez Karatay İlçesi’nin mahalle muhtarlarını hafta sonu misafir etti.

Karatay Belediyesi, ilçeye kaliteli hizmet sunulması ve yapılan çalışmaların halka ulaşması adına önemli bir görevi ifa eden mahalle muhtarlarına yönelik olarak Beyşehir gezisi düzenledi.

Geziye Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, meclis üyeleri, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Küçük ve Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneğine kayıtlı üyeler, Konya Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Suat Uzun ile Konya Muhtarlar Birliği Derneğine kayıtlı üyeler katıldı.

Beyşehir gezisini katılan heyet, Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’la da biraraya geldi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir olarak Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve belediye meclis üyeleri ile Karatay İlçesinde görev yapan mahalle muhtarlarını misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Makamlar kalıcı değil, gelip geçicidir. Önemli olan gönüllerde hoş bir sada bırakmaktır.Bu anlamda ilçemize düzenlenen geziye katılmanızdan dolayı hepinize ve bu organizasyonu düzenleyen Karatay Belediye Başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise, Karatay’ın dünden bugüne daha modern bir cazibe merkezi haline geldiğini belirterek; gelişiminde belediye ve muhtarların koordineli çalışmalarının ve fikir alışverişlerinin büyük öneme sahip olduğunu belirtti.

Başkan Hançerli "Muhtarlar bizim uç beylerimizdir, muhtarlarımızla birlikte 309 bin nüfuslu Hazreti Mevlana'nın diyarı Karatay’ımıza hizmet veriyoruz. Yapılan yeni kentsel dönüşüm çalışmaları ile birlikte Karatayımıza 125 bin ilave nüfus gelecek. Mahallede, sokakta muhtarlarımız var eğer bir hizmet yapılacaksa bu hizmet muhtarlarımızla birlikte yapılacak." dedi. Başkan Hançerli geziye katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından heyet, birlikte toplu olarak hatıra fotoğrafları çektirirken, Beyşehir'in en önemli tarihi mekanlarından Eşrefoğlu Camii ve Bedesten Çarşısını ziyaret ederek Beyşehir Gölü'nde yapılan tekne turunu katıldı.

9 Ekim 2017, Pazartesi - 131