Beyşehir’de 23 Nisan Coşkusu Beyşehir’de 23 Nisan Coşkusu
Beyşehir ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene  Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arif Turfand, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler, öğrenciler katıldı.

İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasını müteakip buradaki tören son buldu. Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kutlamalarda ise günün anlam  ve önemine ilişkin yapılan konuşmalar ve şiirlerin okunmasının ardından ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından halk oyunu ekibi gösterileri gerçekleştirildi.

Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilerinin ardından kutlamalar tekvando gösterileri ve öğretmenler tarafından hazırlanan halk müziği konseri ile son buldu.Bu arada, Beyşehir Belediyesi  görevlileri tarafından 23 Nisan Bayramı dolayısıyla kutlama programına gelen çocuklara salon çıkışında  balon  dağıtıldı.

24 Nisan 2018, Salı - 506