Beyşehir’de 23 Nisan coşkusu Beyşehir’de 23 Nisan coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Beyşehir'de düzenlenen törenlerle büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar, Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasını müteakip saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra kutlamalar, Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi'nde devam etti.Burada, törene katılan öğrencilere İlçe Belediyesi tarafından Türk bayrakları dağıtıldı.

Salonda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle öğrenciler arasında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergileme ödülü alan fotoğrafların halkın beğenisine sunulduğu 23 Nisan sergisi açıldı.

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk’un günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Programda, daha sonra anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan halk oyunları ekibi gösterileri sunuldu.

Kutlamalarda, anaokulu ve ilkokullar tarafından hazırlanan gösteriler de icra edildi. Programın sonunda müzik öğretmenleri tarafından hazırlanan halk müziği konseri salonu dolduran kalabalık tarafından beğeniyle izlendi.

Kutlamalara Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arif Turfand, daire amirleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

23 Nisan 2019, Salı - 253

T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü