Beyşehir’de Asfaltlanan Caddelerde Yol Çizgi Çalışması Beyşehir’de Asfaltlanan Caddelerde Yol Çizgi Çalışması
Beyşehir ilçe merkezinde, sıcak asfalt dökülen caddelerde yol çizgi çalışmalarının başlatıldığı bildirildi.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, yayaların ve araçların yolları daha rahat ve güvenli bir şekilde kullanabilmesi amacıyla sıcak asfaltı tamamlanan caddelerde yol çizgilerinin çizildiği belirtildi.

Açıklamada, kent merkezinde kış mevsimi öncesinde hız kazanan bazı caddelere sıcak asfalt dökme çalışmalarının durmadan devam ettiği belirtilirken, “Ekiplerimiz, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin de yol çizgisi yapan araçlarının da desteğiyle çalışmaların tamamlandığı güzergahlarda yayalar ile motorlu araçların caddeleri daha rahat ve güvenli bir şekilde kullanabilmesi için yol çizgileri çizilmesi faaliyetlerine başladı. Bu arada, kent genelindeki asfalt ya da parke taşıyla kaplı ana caddelerde de kaybolan yol çizgilerinin yeniden çizilmesine yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar, ilçe merkezi genelinde asfaltı tamamlanan bulvar, cadde ile yaya geçitlerinin yoğun olduğu yerlerde devam edecek.” denildi.

20 Ekim 2017, Cuma - 119