Beyşehir’de bahar temizliği çalışmaları hız kazandı Beyşehir’de bahar temizliği çalışmaları hız kazandı
Beyşehir ilçesinde, Belediye ekipleri yeşil alan, park ve bahçelerde ilkbahar mevsiminin gelmesi ile birlikte yürütülmeye başlanan genel bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, ilçe merkezi ve dış mahallelerde bulunan yeşil alan, park ve bahçeler ile refüjlerin yabani otlardan arındırılması ve uzayan çimlerin biçilmesi ve mazıların tıraşlanmasına yönelik faaliyetler yürütülüyor.

Ekipler, ayrıca dış mahallelerdeki meydanlar ile yol kenarlarında ise yabani ot ve genel temizlik mesaisi gerçekleştiriyor.

Belli bir plan ve takvim dahilinde yürütülen ilçe genelindeki tüm yeşil alanların ilkbahar bakımına yönelik çalışmaların kalan diğer yerlerde de hız kesmeden devam edeceği belirtildi.

Öte yandan, ekipler ilçe merkezindeki ana caddelerden başlanmak üzere Beyşehir-Akseki Karayolu üzerindeki sahil şeridinde de Güldibi mevkisine kadar genel bir çevre temizliği çalışmaları yürüttü. Bu kapsamda çevreye gelişigüzel atılan çöp ve atıklar toplanarak kıyı daha temiz bir görünüme kavuşturuldu.

29 Nisan 2019, Pazartesi - 199

T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü