Beyşehir’de, Beyşehir Gölü ve Balıkçılık Paneli Beyşehir’de, Beyşehir Gölü ve Balıkçılık Paneli
Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Gölü ve balıkçılığın konuşulacağı panel düzenlenecek.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenecek “Beyşehir Gölü ve Balıkçılık Paneli” ne tüm Beyşehirliler’i davet etti.

Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi, Doğa Derneği ve Akdeniz Koruma Derneği tarafından Beyşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde düzenlenecek panelde, Beyşehir’in geleneksel mesleklerinden balıkçılık ile Beyşehir Gölü’nün öneminin konuşulacağını belirterek, “1 Kasım Çarşamba günü saat 13.00’de başlayacak panele tüm ilçemiz halkını ve balıkçılık yapan avcılarımızı davet ediyoruz.” dedi.

Panelde, Eski Çağlarda Beyşehir ve Balıkçılık, Beyşehir Gölü Balık Türklerinin Güncel Durumu, Beyşehir Gölü’nün endemik türleri, Beyşehir Gölü’nde Aile Balıkçılığı ve Kadın Balıkçılar konusunda sunumlar gerçekleştirileceği belirtildi.

31 Ekim 2017, Salı - 99