Beyşehir'de doğaseverler anneler için yürüdü Beyşehir'de doğaseverler anneler için yürüdü
Beyşehir ilçesinde düzenlenen etkinlikte doğaseverler, anneler için yürüdü.

Beyşehir Belediyesi ve Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Doğa Yürüyüşleri Topluluğu işbirliğiyle ilçeye bağlı Yeşildağ bölgesinde “anneler günü”ne özel doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi.

“Yeşildağ Aşraf Düdeni, İskele, Ayı Gülü Doğa Yürüyüşü” adı verilen etkinliğe, Beyşehir’in yanısıra Konya merkez ve çevre ilçelerden de çok sayıda doğasever katıldı.

Katılımcılar 5 kilometrelik parkurda doğa yürüyüşü gerçekleştirirken, doğada açan bahar çiçeklerini ölümsüzleştirebilmek için fotoğraf mesaisi de yaptı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, doğa yürüyüşünün ardından katılımcılar arasında yer alan annelere çiçek takdim ederek anneler gününü kutladı.

14 Mayıs 2019, Salı - 63

T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü