Beyşehir’de fotoğraf sergisi Beyşehir’de fotoğraf sergisi
Beyşehir ilçesinde, “şefkat ve merhamette güneş gibi ol” konulu fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği  Fotoğraf Kulübü  tarafından Mevlana ve 12-18 Aralık Yoksullarla Dayanışma haftaları kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergileme ödülü kazanan fotoğraflar açılan bir sergi ile fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu.

Beyşehir Belediyesi  Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda fotoğraf üzerine  yapılan söyleşilerin ardından yarışmada dereceye giren ve sergileme ödülü alan fotoğrafların slayt gösterimi izlendi. Ardından yarışma birincisi Abdullah Atıl, ikinci Ahmet Çatman ve üçüncü Muhammet Akar’a para ödülleri, sergileme alan eserlerin sahiplerine ise katılım belgeleri verildi.

Etkinliğin son bölümünde sergi açılışı gerçekleştirilirken, fotoğraf severler sergiyi gezdi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, yarışmaya katılarak destek veren tüm fotoğrafçılara gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederken, derece elde eden ve sergileme kazanan eser sahiplerini tebrik etti. Büyükkafalı, Mevlana ve Yoksullarla Dayanışma haftası kapsamında düzenlenen ve aynı zamanda bir yardım projesi kapsamında gerçekleştirilen yarışmada, dereceye giren fotoğrafçıların elde ettiği para ödüllerini ihtiyaç sahiplerine bağışladığını da sözlerine ekledi.

27 Aralık 2018, Perşembe - 176

T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü