Beyşehir’de “Işığın Peşinde” fotoğraf sergisi Beyşehir’de “Işığın Peşinde” fotoğraf sergisi
Beyşehir ilçesinde düzenlenen “Işığın Peşinde” konulu fotoğraf sunumu ve söyleşi etkinliğinde Beyşehir’e dair fotoğrafların da yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi.

Beyşehir Belediyesi ve Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Fotoğraf Kulübü işbirliği ile Beyşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen söyleşi etkinliğinde fotoğrafa dair her şey konuşuldu. Beyşehir Fotoğraf Kulübü yöneticilerinden Merve  Çavuşoğlu Şahin,  sunumunda Beyşehir’de çekimini yaptığı fotoğraflardan  oluşan çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi, katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı. Sunumun ardından Şahin’in Beyşehir’e ait karma fotoğraf çalışmalarının yer aldığı fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Programa,  Beyşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Etkinlikler Sorumlusu ve Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı ile çok sayıda fotoğraf sever katıldı.

Büyükkafalı, Şahin’e düzenledikleri etkinliklere verdiği desteklerinden ötürü teşekkür ederken, katılım belgesini vererek, “Bu tür fotoğraf sunum etkinliklerimiz önümüzdeki günlerde yine sürecek. Beyşehir Fotoğraf Kulübü yöneticilerimizi bu etkinliklerde ilçemizde yaşayan fotoğraf severlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Bu etkinliklere verdiği desteklerden dolayı Beyşehir Belediye Başkanımız Murat Özaltun Bey’e kulübümüz ve fotoğraf severler adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

27 Ekim 2018, Cumartesi - 248