Beyşehir’de Karla Mücadele Çalışmaları Beyşehir’de Karla Mücadele Çalışmaları
Beyşehir ilçesinde, sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı sonrası karla mücadele ekipleri tarafından başlatılan kar temizliği çalışmaları devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı 4.Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalara Beyşehir Belediyesi ekipleri de destek veriyor.

Beyşehir ilçe merkezinde, bugün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı öğleden sonra etkisini yitirirken, yerini güneşli bir havaya bıraktı.

Beyşehir’de kar yağışının en fazla etkili olduğu yerleşim merkezi olan ilçeye bağlı Huğlu ve Kayabaşı mahallelerinde Konya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri yolları ulaşıma açık tutabilmek için seferber oldu.

Beyşehir-Huğlu ile Kayabaşı mahalleleri arasında kar temizliği çalışması yapan ekiplerin mesaisi devam ederken, Beyşehir Belediyesi ekipleri de kar yağışının etkili olduğu yerleşim merkezlerinde sabaha karşı oluşması muhtemel buzlanmaya karşı yollarda tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.

22 Ocak 2018, Pazartesi - 772