Beyşehir’de Mahalle Ziyaretleri Beyşehir’de Mahalle Ziyaretleri
Beyşehir ilçesinde, bazı taşra mahallelerini ziyaret eden Kaymakam Muzaffer Şahiner ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, halkın sorunlarını dinledi

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Şahiner’in, kendisine eşlik eden Beyşehir  İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun’la birlikte ilçeye bağlı dış mahallelerde ziyaretler gerçekleştirdiği belirtildi.

Açıklamada, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlemek, ihtiyaçları yerinde tesbit etmek maksadıyla yürütülen ziyaretler kapsamında Üçpınar, Doğanbey, Damlapınar ve Yenidoğan Mahallelerinin ziyaret edilerek mahalle sakinleriyle buluşulduğu belirtildi. Birlikte gerçekleştirilen bu ziyaret programlarının devam edeceği kaydedildi.

11 Nisan 2017, Salı - 312