Beyşehir'de Mevlid-i Nebi haftası ziyaretleri Beyşehir'de Mevlid-i Nebi haftası ziyaretleri
Beyşehir ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri başladı.

Beyşehir İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu ve bazı din görevlileri, STK temsilcileri ve kamu kurumlarından oluşan Mevlid-i Nebi Platform Üyeleri, Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (SAV) dünyaya teşriflerinin hicri yıldönümü münasebetiyle bazı kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Platform üyeleri, bu yıl “Hazreti Peygamber ve Gençlik” temasıyla işlenecek hafta çerçevesinde Beyşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Üyeler, Belediye Başkanı Murat Özaltun’a makamında yaptığı ziyarette hafta vesilesiyle çiçek takdim ederek İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

20 Kasım 2018, Salı - 162