Beyşehir’de Müzikli Tiyatro Oyununa Yoğun İlgi Beyşehir’de Müzikli Tiyatro Oyununa Yoğun İlgi
Beyşehir’de, Beyşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde ve katkılarıyla sahnelenen “Kahraman Çomar ve Sevimli Dostlar” isimli müzikli tiyatro oyunu yoğun izleyici ilgisi ile karşılaştı.

Türkiye turnesi kapsamında Beyşehir ilçesine gelen Tiyatro Manço ekibinin hazırladığı, müzikli tiyatro oyunu, Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde Beyşehirli çocuklarla buluştu.

Yönetmenliğini Ömer Gecü’nün yaptığı Tarık Şerbetçioğlu tarafından kaleme alınan 40 dakika süreli tiyatro oyunu, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Müzikli oyun, aileleriyle birlikte geldikleri salonu tamamen dolduran çocuklara  neşeli ve keyifli anlar yaşattı.

İki seans halinde gerçekleştirilen tiyatro oyununu Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da eşi ve çocuklarıyla birlikte izledi.

Beyşehir Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü görevlilerinin dağıttığı biletler sayesinde çok sayıda minik öğrenci ise tiyatro oyununu ücretsiz olarak izleme imkanı buldu.

“KAHRAMAN ÇOMAR VE SEVİMLİ DOSTLAR”IN ÖYKÜSÜ…

Eğitici bir dostluk öyküsünü anlatan oyunda, çiftlikte dostları Paytak Ördek, Kemirik Fare ve Sarman Kedi ile mutlu bir hayat süren sevimli köpek Çomar, bir gün artık işe yaramadığı düşüncesine kapılıp çiftliği terk eder. Çomar’ı çiftliğe geri döndürmek isteyen dostları kendilerini ormanda bir maceranın içerisinde bulurlar. Eğlenceli, sevimli, dans ve şarkılar da içeren oyunda çocuklara eğitici bir dostluk öyküsü aşılanmaya çalışılıyor.

15 Ocak 2018, Pazartesi - 624