Beyşehir’de peyzaj düzenlemeleri hızla devam ediyor Beyşehir’de peyzaj düzenlemeleri hızla devam ediyor
Beyşehir’de birçok mahalle ve caddeye park bahçeler müdürlüğü tarafından hızla yürütülen çevre düzenlemeleri devam ediyor.

Park bahçeler müdürlüğünün tam kadro ekipleri mesai dinlemeden Beyşehir’in caddelerinin çehresini düzenleyerek güzel bir görünüm kazandırıyor. Tüm mahallelerde de daha estetik ve daha yaşanılır bir şehir haline getirmeye kararlı olan Beyşehir Belediye başkanı Murat Özaltun, tüm mahalle ve caddelerimiz vatandaşlarımıza layık tertemiz olacak, diyerek temiz cadde ve mahalle bilincine dikkat çekti.

Özaltun yaptığı açıklamada, “Beyşehir yapılan bu hizmetleri inkâr etmez. Çünkü Beyşehir Akdeniz’in yaylası konumunda harikulade bir konuma sahip, Konya’mızın incisidir. Bu yüzden biz Beyşehir’de, mahallele ve caddelilerinin temizliğine büyük önem gösteriyoruz. Tabi bu hizmeti yaparken vatandaşlarımızın şehrimiz adına bu temizliğe duyarlı olmalarını, istiyorum. Nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak, bilinciyle inşallah sizlerin bu konuda daha hassas olacağına inanıyorum. Peygamber efendimizin dediği bir hadis var. “temizlik imanın yarısıdır.” Bizler bu bilinçle yaşamaya devam edersek hem şehrimiz temiz olur hemde peygamberimizin bu hadisini yerine getirmiş oluruz.” Dedi.

7 Mayıs 2018, Pazartesi - 658