Beyşehir’de yollarda tuzlama çalışmaları Beyşehir’de yollarda tuzlama çalışmaları
Beyşehir ilçesinde, kar yağışı sonrası etkili olmaya başlayan ağır kış şartlarının trafiğe çıkan sürücüleri olumsuz etkilememesi için Belediye ekiplerince çalışma yürütülüyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, hava sıcaklıklarının eksi değerlere düşmesi üzerine ilçe merkezi ve dış mahallelerde bulunan yollarda görülen buzlanmaya karşı önlem alındığını söyledi. Özaltun, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, şehrimiz merkezinde ana arterlerde, kaldırımlarda yayaların yere düşmemesi için cadde ve sokaklarda, özellikle eğimli kesimlerde buzlanmaya karşı tedbirler alırken tuzlama faaliyetlerine hız verdik. Bu konuda şikayet ve talep gelen güzergahlara da ekiplerimizi yönlendiriyoruz. Sürücülerimizden üzücü bir kaza yaşanmaması için yollarda daha dikkatli ve yavaş seyir etmelerini istiyoruz.”dedi.

27 Aralık 2018, Perşembe - 416

T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü