Beyşehir’in Huğlu Mahallesi’nde TOKİ Sevinci Beyşehir’in Huğlu Mahallesi’nde TOKİ Sevinci

Huğlu Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekimi töreninde konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak Huğlu Mahallesinde güzel hizmetlere imza attıklarını vurgulayarak, bunlardan bir tanesinin de TOKİ Başkanlığı-Beyşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen toplu konut projesi olduğunu dile getirdi.

TOKİ Başkanlığı tarafından yürütülen projede, konutların inşaatının tamamlandığını belirten ve yıl sonuna kalmadan hak sahiplerinin oturmaya başlayacağını belirten Özaltun, “Huğlu Mahallesi ziyaretlerimizde, istişare ettiğimiz gençlerimiz bizden konut talep etmişti. İşte onların bu talepleri inşallah yerine geliyor.Bugün hak sahipleri kura çekimiyle belirleniyor. Huğlu Mahallemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından noter huzurunda çekilen kura ile Huğlu Mahallesi’nde inşa edilen 99 konutun hak sahipleri belirlendi. Belediye Başkanı Murat Özaltun çektiği kura ile ilk konut sahibini belirledi. Kura çekimiyle oturacakları konutları tesbit edilen aileler büyük sevinç yaşadı. Bazıları ise yaşadığı mutluluğu yakınlarına sarılarak gözler önüne serdi.

Huğlu’da proje kapsamında TOKİ tarafından 2+1 ve 3+1 konut tipinde 99 konut  inşa edildi.

23 Ekim 2017, Pazartesi - 178