Beyşehir’in Mahallelerinin Yolları Parke Taşıyla Kaplanıyor Beyşehir’in Mahallelerinin Yolları Parke Taşıyla Kaplanıyor
Beyşehir İlçe Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalarla yollara kilitli parke ve kaldırım bordür taşı döşeme faaliyetlerini sürdürüyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir’in merkez ve dış mahallelerinde 2016 yılı içerisinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla ihtiyaç olan yolların kilitli parke taşıyla kaplandığını söyledi.

Bir yıllık süreçte yollara 3 milyon 800 bin adet parke taşı döşendiğini belirten Özaltun, “Kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sadece yollarla sınırlı kalmadı. Vuslat Parkı’nın otopark oluşturulan alanı ile Beyşehir Gençlik Merkezi ve bir mahallemizin düğün salonunun bahçesinde de parke taşı çalışması yürütüldü. Beyşehir’in merkez ve dış mahallelerinin yollarına 3 milyon 800 bin adet parke taşı döşenirken, çalışma yürütülen güzergahlarda kaldırım bordür döşenmesi çalışmaları da gerçekleştirildi. Bu kapsamda aynı dönemde 16 bin 752 bordür  taşı ilgili güzergahlarda kullanıldı.” dedi.

Özaltun, ilçe merkezi ve dış mahallelerde planlanan yol güzergahlarına kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının 2017 yılında da durmadan devam edeceğini belirterek, şunları kaydetti:

“Görev süremiz içerisinde yoluna neşter vurulmayan hiçbir mahallemiz kalmayacak. Vatandaşlarımız bizim dönemimizde kışın çamurdan, yazın da tozdan kurtulmuş olacak. Planlanan takvime göre kilitli parke ve kaldırım bordür döşeme çalışmaları ekiplerimiz tarafından havaların ısınmasıyla birlikte kaldığı yerden başladı ve durmadan devam edecek. Yollarımızda kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının yanısıra sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarımız da yıl boyu sürecek.”

7 Nisan 2017, Cuma - 205