Beyşehir’in Yeni Emniyet Müdürüne “Hayırlı Olsun” Ziyareti Beyşehir’in Yeni Emniyet Müdürüne “Hayırlı Olsun” Ziyareti
Beyşehir ilçesine atanan 4’üncü Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Kılıç göreve başladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Beyşehir’in yeni Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 4.Sınıf Emniyet Müdürü Kılıç’ı makamında ziyaret eden Özaltun ve Şenol, “hayırlı olsun” temennisinde bulunurken, yeni görevinde başarı diledi.

İlçe Emniyet Müdürü Kılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ilçede polis, vatandaş ve kurumlarla uyumlu bir  işbirliği içerisinde çalışarak Beyşehir’in huzuru için gayret göstereceklerini belirtti.

Kılıç, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bir süredir vekalet eden ve Konya İl Emniyet Müdürlüğü emrine atanan Emniyet Amiri İbrahim Taşdemir’in yerine atandı. 1965 yılında Gaziantep’te doğan Kılıç’ın 1992 yılında Emniyet Teşkilatı’na girdiği, sırasıyla İstanbul, Mardin, Hatay, Diyarbakır illerinde görev yaptığı öğrenildi.

21 Eylül 2017, Perşembe - 162